Спокойствие, сигурност, самостоятелност ~ Трите С на слънчевата Ривиера в Свети Влас

(© Диневи Груп)

„В какво се състои щастието? Бял пясък, синьо небе, солена вода.“ ~ Фредерик БЕГБЕДЕ, „9.99“

Август е тук, изпълнен с планове за семейни ваканции, морски приключения и разтуха от горещото ежедневие. Авантюристичните уикенди по черноморското крайбрежие дават път на дългите пълноценни почивки и е особено важно да открием онова кътче, което да ни предложи така желаните спокойствие и уединение. В синхрон с духа на взискателното Корона Лято 2020, Диневи Ризорт в Свети Влас не прави компромис с летните преживявания на своите гости, а залага стриктно на трите С - спокойствие, сигурност, самостоятелност. И подписва тази рецепта с универсалното лекарство на лятото - слънцето. (така пък ще си осигурите и много Д, витамин Д )

Един от най-популярните ни морски курорти отдавна има свои верни почитатели и продължава да привлича нови с уникалното си съчетание от старопланински и морски въздух, предлагайки условия за пълноценно балнеолечение през цялата година. Към този безспорно печеливш „пакет“, домакините тук добавят уют, комфорт и високо качество на обслужване за своите гости.

(© Диневи Груп)

(© Диневи Груп)

Лесно е да изберете златната Ривиера на Свети Влас за своя лятна морска дестинация. Напълно оборудваните самостоятелни апартаменти предлагат атмосфера и удобства, близки до домашните и са чудесно решение за семейна ваканция с деца (с опция за настаняване до 6 човека). Затворените комплекси осигуряват спокойствие в близост до плажа и марината, а обширните им зелени площи - достатъчно пространство, за да се съблюдават мерките за социална дистанция. Гостите могат да се възползват от отстъпките за дългосрочен престой и гъвкавата ценова политика за настаняване и услуги до края на септември. Добре дошли сте да избирате своята почивка в комфортни апартаменти на първа, втора и трета линия на разумни цени и в близост до брега. При директни резервации в цената за нощувка влизат 2 шезлонга и чадър. При повече от 7 нощувки, всички са поканени на безплатна разходка с лодка до Несебър.

Бутиковият хотел „Палас“ е истинско вдъхновение за онези, които търсят уникалното и впечатляващото. Прилагайки опита на световните вериги и умело балансирайки между качество и цена, той оправдава очакванията за първокласно преживяване с внимание към всеки детайл, грижа и специално отношение. 

(© Диневи Груп)

(© Диневи Груп)

„Самите думи ухаеха на лято. Виното беше лято, хванато и запушено с тапа." ~ Рей БРЕДБЪРИ, „Вино от глухарчета“

Незабравими вечери с приятели, изтънчени напитки и вкусни кулинарни предложения – Диневи Ризорт канят своите гости в най-добрите си ресторанти, в които великолепните гледки са включени в менюто. Ресторант Адмирал е меката на средиземноморската храна – ще пропускайте божествената рибена супа и непременно опитайте филето от калкан на плоча и дивия лаврак. Gloria Mar е още едно предложение, задоволяващо широка гама вкусове. В ресторант „Истанбул“ пък ще бъдете изкушени от пребогатото меню с традиционни турски ястия.

През август красивият амфитеатър „Арена“ очаква почитателите на комедията с два хитови спектакъла - „Горката Франция“ се играе на 7 август, а на 22-ри гостува неподражаемият Камен Донев с „Възгледите на един учител за народното творчество“. 

Традиционният Summer Fashion Weekend ще дефилира на Марина Диневи на 14 и 15 август. В модното събитие ще участват над 30 топ модели, които ще представят колекции на родни и световни брандове. 

Едно от най-атрактивните предложения за лятна прохлада тук е разходката с яхта. Предлагат се индивидуални и групови разходки с различен клас и капацитет яхти, а ако имате нужда от луксозна терапия, съпроводена с красиви изгледи, залези и романтика, не се колебайте (за фирмени или частни празненства и тийм билдинг, може да бъде организиран и кетъринг.)

(© Диневи Груп)

(© Диневи Груп)

От живописните екопътеки на Свети Влас до кадифените му златисти плажове, от удоволствията за сетивата до насладата за душата, от възможността да бъдете специални гости, а да се чувствате като у дома си - включете Диневи Ризорт в своя ваканционен график, за да имате своето незабравимо синьо лято.

(© Диневи Груп)

(© Диневи Груп)

(© Диневи Груп)

Вижте повече на: www.dinevigroup.bg, www.dineviresort.bg, www.dineviestates.bg
Снимки: Диневи Груп