Английски шик и ароматен шедьовър в сърцето на София ♥ Plus Zero Concept Store

Роден от страстта и любовта към модата, Plus Zero Concept Store събира на  едно място подбрани селекции от топ луксозни марки. Мисията на собственичката Левтера Янис е да предложи на модните ценители у нас усещане за изтънченост, непреходна елегантност и шик с най-актуалните предложения за сезона и фокус върху прецизно селектирани нишови дизайнерски колекции. Така великолепни предложения от елитната мода намират свой дом в бутика на столичната улица „Позитано“ 1 и вече 7 години кроят взискателния вкус на стотици клиенти, внасяйки висок стил в личните им гардероби. Един от водещите български архитекти, Радина Гешева, сътворява модерното пространство на Plus Zero Concept Store, обличайки го в съвършените форми на минимализма.

(© Plus Zero Concept Store)

(© Plus Zero Concept Store)

(© Plus Zero Concept Store)

(© Plus Zero Concept Store)

(© Plus Zero Concept Store)

(© Plus Zero Concept Store)

(© Plus Zero Concept Store)

Новите предложения на Plus Zero Concept Store са вече в България, а за удобство на клиентите могат да бъдат поръчани и онлайн. Пролетта идва със съвременната дизайнерска марка JOSEPH, по английски изтънчена и съпроводена от възхитителния парфюмериен шедьовър Neandertal dark & Neandertal light.

Neandertal dark & Neandertal light

Унисекс ароматите Neandertal dark & Neandertal light ни отвеждат на уханно пътешествие в зората на човешката история, разказвайки за нетрайността на света около нас, за възхода и падението на различни видове, култури и цивилизации. Впечатляваща визуална и концептуална двойка, Neandertal са модерен и артистичен отговор на предизвикателствата на съществуването и простите човешки въпроси: „Кои сме ние, откъде идваме, къде отиваме?“

(Neandertal perfume, Plus Zero Concept Store)

(Neandertal Dark & Neandertal Light, Plus Zero Concept Store)

Ароматите са заключени в ръчно изсечени керамични флакони във формата на камък – истински произведения на изкуството. Древните занаятчийски кремъчни инструменти от Норфолк, Англия, претворяват облика си в уникална бутилка, всяка от които е създадена от талантливите ръце на художника и дизайнер Кентаро Ямада.

Тъмната версия на Neandertal е природна стихия, наситена с ароматни и текстурни усещания за растения, цветя, цитрусови плодове, дървета. Танцът от плодовете на черен пипер и тамян ухажват деликатния акорд на листата, а сандаловото дърво и кедърът постилат тъмния цвят на Neandertal dark. Ухания от ветивер, пачули и мускус, хармонизиращи кехлибара, създават мистичния воал на черния Neandertal.

Светлата версия на Neandertal е в ярък контраст с неандерталската тъмнина, лъчист и наситен взрив, обливащ настоящето с хармонична простота. Истински обонятелен натюрморт с масло от хиноки и свързваща структура от ирис, капсулиращи времето и пространството около нас. Neandertal light пулсира с нотки на кожа и амбра, добавяйки несравнима естествена красота, сила и магнетизъм към своя опияняващ коктейл от безвремие.

JOSEPH

От Лондон до Париж и Токио, магазините на съвременната британска дизайнерска марка JOSEPH обитават най-престижите модни улици в света. Историята на JOSEPH започва през 1966 г., когато роденият в Казабланка Joseph Ettedgui отваря първия си фризьорски салон в Лондон, където започва да предлага и дрехи от колекциите на японския дизайнер Kenzo. Авторските колекции на JOSEPH печелят на своя страна взискателните, изискани и уверени в себе си клиенти. Мисията на британската марка е да предложи на почитателите си луксозен гардероб с подчертана безкомпромисност, изтънченост и неотразим индивидуален стил. Моден бранд на допълващите се контрасти, съчетаващ изисканост, екстравагантност, внимание към детайла, непреходна елегантност, класическа линия и съвременен шик.

(Jospeph, Plus Zero Concept Store)

(Jospeph, Plus Zero Concept Store)

В Plus Zero Concept Store JOSEPH присъства с великолепие от женственост, класически цветове, естествени материи и изящни силуети. Туники, поли – панталони, ефирни поли-солей за градски богини и дами, които ценят превъзходството на минималистичното дизайнерско изкуство.

Plus Zero Concept Store
София, ул. „Позитано“, 1
Тел.: 0876 55 53 33

www.plus0concept.com

Plus Zero Concept Store работи всеки ден от понеделник до събота (включително) с грижа за всеки клиент, спазвайки стриктно противоепидемичните мерки.

8481 Преглеждания