"Моята дъщеря е най-великото ми вдъхновение". Това казваше приживе Уитни Хюстън. Нейният прекрасен глас напусна света на живите на 11 февруари 2012 г. Отиде си трагично, удавена в самота, успокоителни и алкохол. Една ярка звезда, която подари на милиони своя безкраен талант и го превърна в звезден прах. Вярата, че Уитни продължава своя земен път чрез дъщеря си Боби Кристина беше най-силната надежда за нейното семейство и почитателите й по цял свят. За момичето, което вървеше по пътя на своята майка - пееше и се снимаше във филми, съдбата отреди да я следва докрай.
При неизяснени обстоятелства в края на януари тази година, 21-годишната Боби Кристина Браун бе открита в безсъзнание във ваната у дома си. В месеца, когато нейната майка напусна този свят преди три години, дъщеря й е на границата между живота и смъртта.
За музиката, която не лекува самотата и любовта, която живее вечно.

Много отдавна реших, че няма да следвам ничия сянка. Може да се проваля, или пък да успея – но поне ще е било така, както съм вярвала.

Можеш да излъжеш хората. Можеш да заблуждаваш всеки по всяко време, но не можеш да излъжеш себе си. Вечер, когато си отидеш у дома се изправяш срещу истината.

Харесва ми да бъде жена дори в този мъжки свят. Все пак, мъжете не могат да облекат рокля, докато ние можем да носим панталони.

Когато реших да стана певица, моята майка ми каза, че често ще бъда сама. Но ние всички сме сами. Самотата идва с живота.

Вярвам, че децата са нашето бъдеще. Учете ги на добро и ги оставете да вървят напред. Покажете им цялата красота, която притежават в себе си.

Аз съм човек, който има живот и иска да живее - и винаги ще бъде така.

Не се саморазрушавам. Не съм човек, който иска да умира.

Аз съм и най-добрия си приятел, и най-лошия си враг.

Вече съм по-възрастна, помъдряла... И очаквам годините, които идват. Добри години.

Онова, което е в твоята душа е само твое.

I' M EVERY WOMAN

Снимки: Atlanta Black Star, Empire Media, Pinterest