Пол УОКЪР | Последната надпревара

Fast & Furious 7

Неговата звезда изгря с бясната скорост на филма "Бързи и яростни". Син поглед, вперен напрегнато в пътя пред себе си, живот надпреварващ се с времето и смъртта. Онази тънка линия, която те кара да живееш опиянен от риска и да преодоляваш всеки страх. Пол Уокър загина така, както живя – със скоростта на смелите. Неговата звезда вече обитава пространствата на Вечността, но през април отново ще се завърне триумфално при милионите си фенове. За една последна надпревара. В началото на април е световната премиера на седмия филм от поредицата Fast & Furious. Според списание Forbes, той ще бъде най-успешният от всички досегашни, именно заради участието на трагично загиналия по време на снимките Пол Уокър. Другата звезда в продукцията Вин Дизел - един от най-добрите приятели на Уокър, споделя: "Беше толкова мъчително да се върнем на снимачната площадка и да се преструваме, че този мъж отново е сред нас, когато душите на всички плачеха от болка". Пол Уокър се завръща у дома.

Paul Walker is coming home...

Онова, което наистина има смисъл в живота е, хората, които обичаш да бъдат здрави и щастливи.

Бих искал да живея на гърба на кон и да бъда каубой.

Моят баща е закрилник. Той е мъж от старата школа – истински каубой.

Мога да ви заведа на разходка по плажа и да ви разкажа за всяко творение на природата, което ще открием там – дори мога да назова и латинското му име.

Аз съм доста "мек" мъж. И лесен за общуване.

Моята философия – ако не се забавляваш, няма смисъл да правиш каквото и да било.

Имам самолетен хангар със 17 коли в него. Луд съм по колите. А това място е истинска фантазия, сбъдната мечта за мен.

Да бъда баща – това е основният фокус през по-голяма част от времето ми. Актьорството е моята професия, но не и моя живот.

В моето семейство всички сме си много близки. Родителите ми никога не са гледали на актьорството като на сериозна кариера. Те го приемат като начин, с който подпомагам домакинството и близките си.

Холивуд е странно място. Тук всеки иска нещо повече от реалното. За мен това е компромис. Затова, заповядайте в хиперреалността.

Ако някой ден скоростта ме убие, не плачете, защото аз бях щастлив.

Снимки: celebeat.com, pinterest.com

18254 Преглеждания