Steven TYLER | Не мисля, че на този свят има вечни неща, но когато моите деца ми казват, че ме обичат, това е завинаги

Този мъж не си е давал почивка от 1964-а година. На 26 март ще навърши 67. Ексцентричният фронтмен на "Аеросмит" е във вихъра на живота, музика и любовта, която го е дарила с три дъщери и син. Роден в Манхатън, Ню Йорк, белязан с колоритното наследство на италиано-немските и английско-полските си корени. Див мъж, за когото лиричните мелодии са единствения начин да се укроти – поне за малко. За музиката, децата и красотата на природата, споделено от Стивън Тайлър.

 

Трябва да бъда вдъхновен от нещо, което е докоснало или разбило душата ми.

Като ученик бях в Олимпийския отбор по батут. Можех да направя 26 задни превъртания наведнъж.

Отраснах в Ню Хемпшир. Най-близките ни съседи бяха на миля разстояние. Елените и миещите мечки бяха моите приятели. Имах време да се разхождам в гората, наслаждавайки се на най-красивите неща, които можеха да оцелеят през зимата в горите на Ню Хемпшир.

Израснах с мирисът на езеро и близостта на гората.

Всеки живот има и своята тъга и това е нещото, което ни събужда.

Защо да не споделя на целия свят за своите чувства към котката си, за това колко съм пристрастен към Коледата, към дъха на боровите иглички и смехът на моите деца. 

Не мисля, че на този свят има вечни неща, но когато моите деца ми казват, че ме обичат, това е завинаги.

Виждал съм как се раждат китове във водите на Мауи, видях как се родиха и моите деца... Но музиката е най-красивото от всичко това.

Ние трябва да се върнем отново към онова време, когато всеки имаше баба и дядо и ние бяхме готови да приемем моралната им оценка за това, кое е правилно и грешно.

Нямате представа, колко скъпо струва да изглеждаш така евтино.

"Бандите" никога не си взимат година почивка. Миналият август, решихме да направим точно това и три месеца по-късно бях отчаян от скука.

Музиката изразява всичко, което не могат да кажат думите.

Нямам нищо против да бъда дядо. Аз съм бил "майка" толкова дълги години. Няма да повярвате какво означава да бъдеш баща, особено когато си излязъл от хаоса на пътя, за да се ожениш и да имаш деца.

Имам шалове и ботуши от 70-те, които все още нося.

Нищо не е сигурно и вечно, освен това, че тази група е била наблизо - винаги.

Китаристите никога не слушат вокалистите.

Колкото и добър да съм, аз съм нищо без моята група.

Снимки: hollywoodreporter.com, theplace2.ru, pinterest.com

6466 Преглеждания