Тяхната любов е по-голяма от всички изпитания, които срещат по пътя си. Селин е едва на 12, когато се запознава с музикалния продуцент Рене Анжелил. Той е женен, на 38. В малкото момиче с невзрачна външност и изумителен талант, Рене съзира нешлифован диамант. Годините на съвместна им работа ще превърнат музиката, която създават в една огромна любов. Любов, донесла слава, признание и най-голямото им щастие – техните три деца.

В края на август миналата година, канадската изпълнителка отмени всичките си ангажименти, за да се посвети изцяло на своя съпруг. Преди 15 години, Анжелил беше диагностициран с рак на гърлото и битката изглеждаше спечелена. Миналото лято, болестта се завърна и Селин Дион изостави сцената, за да бъде у дома със своя съпруг. Дни преди да отпразнува своя 48-ми рожден ден /30 март/, Селин Дион сподели за грижите, които тя и децата полагат ежедневно, за да помагат на Рене. "Нашето семейство не прави планове за бъдещето. Всичко, което искам е да бъда всяка секунда до своя съпруг, да му дам цялата си енергия и подкрепа, за да се излекува. Когато разбрах, че болестта му се е върнала, бях отчаяна. После си казах, че трябва да остана силна, за да минем отново през този ад. Да си сложа отново грима, да изляза на сцената и да пея - независимо от всичко".

Селин Дион ще се завърне на сцената в Лас Вегас през август с ново грандиозно шоу. "Аз имам билет за живота, живи сме – затова нека живеем. Нашата музика и нашата любов продължават".

По материал на Good Morning America
Снимки ~ naij.com, thesun.co.uk