2 години след смъртта на своята съпруга, Бен пресъздава фотографиите от най-щастливият им ден – сватбения. В главната роля е по-малката им дъщеричка. Всичко това - в знак на почит, с много любов и с надежда – момиченцето да знае и пази топлия спомен за своята майка.
Бен и Али Нанъри се женят пре з 2009 г. и правят серия красиви снимки, които запечатват щастието и вкуса на бъдещия им съвместен живот. Но животът решава това щастие да бъде кратко – 3 години по-късно, Али умира от рак на дробовете. Нейното наследство са двете малки дъщерички Мелани и Оливия и съпруга й.
Две години след трагичната загуба, Бен и Оливия, решават да преснимат отлетялото щастие и така да почетат паметта на Али. Фотограф е по-голямата дъщеричка Мелани.
"Не исках хората да виждат в тези снимки нашата тъга и болка, макар те все още да присъстват в живота ни... трудно е да преживееш подобна загуба. Но нашата история е история за любовта, която живее и след смъртта", споделя Бен.

0

1

2

02

3

4

5

6

7

Този кристален ангел, Оливия нарича "мама".

8

По време на снимките, Оливия намира бяло пухче, което никой не знае откъде се е взело. Мелани, по-голямата сестра вярва, че така майка им им праща своята любов.

9

Бен свири любимата песен на майка им, звучала на сватбата – Стиви Уондър.

Източник и снимки: top.thepo.st