20 21

Какво означава да бъдеш предаден на енергийно ниво? Казват, че предателите са врагове, но така ли е наистина? Ако са ви предали, значи са ви помогнали да израснете повече. Ако са ви предали, значи са ви насочили към по-високите енергии. С други думи – дадения човек ви е пуснал, за да вървите напред. Когато се разделяте със старата програма на живота пред вас се откриват нови хоризонти и възможности. Всеки път, когато човек изпитва крайна болка на него му бива разкрита и голяма благодат.
Минавайки през физически страдания се отваря астралния портал. Емоционалната болка отваря менталния портал. Менталното разочарование отваря духовните пътища, а духовните разочарования ни водят към още по-фини материи и преживявания. И това продължава вечно...
Много от нас често са зависими от всякакви ситуации и хора, и единствено чрез болката и страданията могат да отместят поглед върху по-широката картина на живота.
Да не страдаме? Това е невъзможно – това условие е заложено в ДНК-то на човек – в него е посят стремежа към Твореца, за да развием и извисим своята душа.
Всеки път, когато някой иска да "повдигне" душата си, разкривайки нейната съкровена същност, той губи нещо.
И защо? Такъв е процесът, когато правиш избор между миналото и бъдещето.
Страхът да изгубиш нещо удобно, познато... Затова винаги трябва да избираш – Страх или Любов. Ако човек не се доверява на Бог – той започва да играе игри със самия себе си.
Когато хората си поставят цели, които не са съгласувани с програмата на Твореца, те преживяват дълбоки разочарования и губят смисъла на живота. Човек мечтае да управлява своя ден, всяка минута, да владее живота си, и страда, когато тези планове се провалят и рушат. И тогава той е заставен буквално да започне да твори картината на своя живот наново.
И следват отново Страх и Напрежение, Тревоги и Очаквания... Ето защо, не е възможно да не изпитваме болка, докато сме свързани с всички условности, без да се доверяваме на Съдбата.

Затова предателството – това е изпит на доверието към висшето ни "Аз". Предадат ли ни – предават ни в ръцете Божии. А там изборът е ясен – Страхът винаги отстъпва на Любовта и Приемането.

Автор: Оксана Кокота

Източник ~ b17.ru
Снимки ~ pinterest