21-ви юли, рожденият ден на актьора, който си тръгна от този свят на 63 години.

„Човешкият дух е по-силен от всеки наркотик – и това е, което трябва да подхранваме – с работа, игра, приятелство, семейство..." & от филма „Пробуждане" ,1990

11

Времето е най-добрия учител, но за нещастие убива всичките си ученици.

Живата комедия е едно пространство, където можеш да правиш неща, които иначе никога не би сторил пред хора. Щом излезеш на сцената, получаваш разрешително да вършиш какво ли не. Това е връзка по взаимно съгласие.

Започнах да се занимавам с комедия, защото това бе единствената сцена, която можах да намеря. Беше чистата идея да стоиш на сцената. Само това ме интересуваше, заедно с желанието да изуча занаята и да работя - просто да бъда в представления с други хора.

Никога не се бийте с грозен човек. Той няма какво да губи.

Сатирата била мъртва?! Не е вярно, жива е и живее в Белия дом.

Ще имате своите трудни моменти, но те винаги ще ви събуждат, за да видите онези хубави неща, на които дотогава не сте обръщали внимание.

Развод – в превод от латински, това значи да изтръгнеш гениталиите на мъжа през портфейла му.

Само в мечтите си хората могат да бъдат истински свободни. Винаги е било тъй и винаги така ще бъде.

Ако жените управляваха света, нямаше да има войни. Само напрегнати и емоционални разговори през 28 дни.

Някои се раждат велики. Други постигат величието със собствени усилия. А трети го получават като подарък за завършването на колежа.

13

В един момент си втълпяваш, че трябва да работиш, работиш - иначе хората ще те забравят. А това се оказва много опасна мисъл.

Снимки ~ The Red List