Ти си причина да ме има на тая земя ~ Любовно от Джони КЕШ

Писмата на великите

1

Мъжът в черно. Гласът, който не можеш да объркаш. Защото е наситен с любов, зад която винаги напира тъгата. Джони Кеш – музикантът, авторът на песни, виртуозът, който преплиташе музикалните стилове в своя невероятна композиция. За изпитанията на сърцето и скръбта – за това най-често пееше Джони Кеш. А любовта беше светлината на живота му, усилието да твори, да сбъдва, да обича.

Любовното писмо на Джони Кеш до съпругата му е най-романтичното, писано някога. Това твърди проучване на Daily Mail. Посветено е на Джун Картър – негова любима, жената която му помага в създаването на един от най-големите му хитове The Ring of Fire", онази, с която пеят на една сцена, много, много пъти...
Годината е 1994-та, Джун празнува своя 65-годишен юбилей. Тогава Джони изповяда своята любов в писмо, чиито думи след години ще покорят милиони по света.

2
3  4
5  6
7  8
9

♪♪♪

До най-великата жена, която някога съм срещал...

„Ние остаряхме и свикнахме един с друг.
Ние мислим еднакво.
Четем взаимно мислите си.
Знаем от какво другия има нужда, без да питаме.
Понякога се дразним един от друг.
Може би понякога възприемаме другия за даденост.
Но от време на време, като днес например, аз размишлявам върху това и осъзнавам какъв съм късметлия, че мога да споделя своя живот с най-великата жена, която някога съм срещал.
Ти все още ме вдъхновяваш и омайваш.
Ти мe караш да бъда по-добър.
Ти си обект на моето желание.
Ти си причина да ме има на тая земя.
Обичам те толкова много..."

♪♪♪

Johnny Cash - Hurt

Снимки: pinterest.com, mirror.co.uk, musictimes.com, kreedle.com

24090 Преглеждания