"Там, където има изкуство, където има талант, не съществува ни старост, ни самота, ни болести и самата смърт е наполовина." – "Лебедова песен", Антон П. Чехов

Свойството на любовта е да съществува. Независимо дали е споделена или не, дали го искам или не, нея просто я има и ние живеем в това. Няма обичаш ли ме или не ме обичаш. Дали сте заедно или не. Няма дали ти се дава любов или не. Любовта просто е тук. Тя не пита приемаш ли я, другият приема ли я.
Тя просто идва в града, в който живееш, намира те и толкова. И вече е проблем на хората дали от това ще създадат за себе си смъртоносно преживяване, или ще го приемат като част от душата си. Аз го приемам като част от душата си. Не искам нищо, не търся своето, както се казва в Библията. Не безобразнича. Мисля, че живея в любовта.

Бях влюбен веднъж в живота си, когато му беше времето, преживях го и съвсем спокойно заявявам - живях, имах го, но то свършва, умира.

Успехът е в предаването на лична енергия, на усещането на душите на хората и на връзката между тях.

В театъра борбата е за всеки отделен човек, за всяка отделна душа. Да чуе мъдростта, да достигне до него, да бъде удостоен да бъде докоснат от премъдростта, която чрез авторите слиза, да му се даде шанс да се спре за секунда. Малък опит да направи.

Снимки: ndk.bg, capital.bg