Джак НИКЪЛСЪН & Анджелика ХЮСТЪН
Април 1974

В нюйоркското студио на фотографа Клаус Лука, двамата влюбени пристигат  с черна лимузина. Изглеждат като най-щастливата двойка на земята. Нищо, че през 17-те години на горещия им любовен романс е имало време и за любов, и за зрелищни скандали. По думите на Никълсън – около 2000. Толкова са жените, с които е бил.

ДЖАК: Запознахме се в моя дом в Лос Анджелис. Тя е срамежлива. Макар пред камерата неясно откъде да събира смелост – точно това прави Анджелика великолепен модел. Нали така, скъпа? (намигва и се усмихва дяволито).

АНДЖЕЛИКА: Не зная как кажа, кое най-много обичам у Джак. Той ме разсмива. Знаете ли, кое е най-интересното? Такива мъже като него вече няма. Джак е истински. Той кара кръвта ми да кипи. Влюбих се в него от пръв поглед. Когато с компания отидох в дома му за първи път, казах на приятелката си, какво мисля за него. Тя пък отиде и му докладва всичко. Исках земята  да се отвори и да ме  погълне, толкова се срамувах, но Джак се оказа кавалер - дори не се разсмя.

МАДОНА & Шон ПЕН
Декември 1985

В интервю, скоро след сватбата на Мадона и Шон Пен, певицата прочувствено пее песни, посветени на своя любим. Семейният живот на двете суперзвезди е съпроводен от скандали и побои, които довеждат до раздялата им през 1988-ма.

Сега, когато съм влюбена, всичките  ми песни са само за него. А преди да  направя каквото и да било, първо питам Шон – „Е, това харесва ли ти?” Мадона.

Преди месец, Мадона и Шон Пен отново бяха забелязани заедно. Певицата никога не е криела, че той е любовта на живота й, а дали това е нов любовен Ренесанс, времето ще покаже.

Аксел РОУЗ & Стефани СИЙМУР
Май 1992

Във видеото на Guns N’ Roses, November Rain, Стефани се омъжва за Аксел. В живота обаче, тази двойка така и не узаконява отношенията си. Бурната любов, коментирана надлъж и шир от медии и публиката, продължава две години.

Скоро след раздялата с Аксел, Стефани свързва живота си с Питър Брант, чиято издателска къща публикува и списанието Interview. „На тези снимки ние със Стефани нищо не обсъждахме - я дай да те целуна, сега ти ме прегърни, или по-добре двамата да се облегнем на стената, а? – така говореше Стефани. Беше спонтанно и чудесно!”, споделя за тази фотосесия Аксел.

По материал на interviewrussia.ru