За мъжете - подредено, по интереси и с чувство за хумор

Мъжът ловец

При него всичко е точно – и със секса, и с жизнения тонус. Дори повече от точно, защото ако надуши в радиус от 100 м атрактивна фертилна самка, той смело се хвърля да я завоюва, готов да се кълне във вярност до гроб. Тоя мъж се грижи за себе си, води здравословен начин на живот, спортува. Носи у дома пари, което мотивира съпругата му да си затваря очите за разни негови забежки. Но нека не забравя, че симетричните постъпки от страна на жена му, могат за една вечер да го украсят с рога – по-разклонени, отколкото той може да си представи.

Мъжът на дивана

Този мъж сякаш се е сраснал с дивана. Вече не може да си спомните, че е бил и друг човек – активен, страстен, заинтригуван, развълнуван. А днес просто лежи, гледа тъпи сериали, яде пред телевизора или просто спи. Не пие особено много, най-много бутилка вино на вечер, не се движи особено много – най-много до тоалетната да иде. Постоянно разправя, че е уморен и иска да си почине. Работата не обича, от децата не се интересува, за последен път се е занимавал със секс миналата година. В същото време жена му е твърде делова и ангажирана с работа. Често той й напомня – не пия, не те бия, седя си вкъщи. Какво повече искащ от мене, по дяволите?

Мъжът паразит

Ако „диванният” мъж съвсем не си дава зор да се преработва, то мъжът паразит да работи просто не иска. Виси на жена си на шията, кърши ръце, кръстосва крака и злоупотребява както е редно – с алкохол, цигари и други гадости. Защо злоупотребява? Защото, когато мъжът няма занимание и работа, в душата му се образува дупка, която той иска да запълни с всевъзможни простотии. Колкото повече мъжът си седи вкъщи, толкова повече той деградира, и толкова по-малко шансове има да си намери работа. Получава се един омагьосан кръг, от който малцина могат да излязат. А някои дори не желаят – като в поговорката: „При жива жена, кой мъж работи, бе?”

Мъжът естет

Този мъж е много чувствителен, когато жената променя своята външност и постоянно й седи на главата да й дава указания. Качила си 3 кг през бременността? О, аз не мога да живея с такава дебелана! Детето е повърнало на халата? О, как е възможно с него да посрещаш мъжа си! Тоя мъж възприема жена си изключително като сексуален обект и когато тя започне да губи своята привлекателност, той започва да губи интерес към нея. И има два пътя – или жената да го напусне, или да продължи да го търпи. В същото време, вероятно някъде встрани, той ще се е обзавел с добре изглеждаща, необременена с деца и битови занимания любовница.

Верният мъж

Питате се, нима има и верни, честни мъже, които поемат финансовата отговорност, възпитават децата, строят домове и обичат съпругите си искрено? Които им купуват цветя, ухажват ги като в самото начало, грижат се за общото им щастие? Е, има и такива мъже. В крайна сметка трябва да има, нали? Иначе положението ще бъде съвсем безутешно.

Източник: cluber.com.ua
Картини: Валентин Губарев