Любовта е най-голяма сила на света – тя издига, опустошава, разтърсва, радва и разплаква. Заради нея всички сме готови на геройства или откровени лудости. За нея - любовта, мъжете са готови да прощават много, а жените често отиват твърде далеч в своите намерения и планове. И това продължава до мига, в който мъжът сложи точка. На любовта и отношенията.

un12

Къде е оная тънка граница, която се превръща в изпитание за любовта? Ето кои са женските престъпления, които мъжете трудно ще простят.

1. Изневяра
Има нещо, което мъжете не могат да простят и според правените многобройни проучвания, това е изневярата. Понятие с богат подтекст и смисъл - секс с друг мъж или душевна изневяра. Когато жената изневерява на своя мъж, тя му дава да разбере, че той й е безразличен и ненужен, а съвместните им отношения са равнозначни на илюзия. За мъжът това е жесток удар под кръста. Той не може да прости и когато тя постави себе си по-високо в семейната йерархия. Самата природа на отношенията и полове предполага, че мъжът е глава на семейството, дори когато жената печели повече пари. Нашето съвремие обаче, все по-често опровергава това правило.

2. Женската глупост
Мъжете трудно могат да понесат женската глупост. Митът, че те обичат глупавите, но красиви жени, отдавна остана в историята. Ако един мъж има до себе си не само симпатична, но и умна и интелигентна жена, това го ласкае. Е, разбира се, той самият трябва да е такъв.

3. Отказът
Няма нищо по-обидно за един мъж от отказа за интимна близост. Женски класики от типа „боли ме главата" и „уморена съм днес", могат да го хвърлят в безкрайни разсъждения по темата „защо?".

4. Сравненията
Струва си да се замислите, когато решите да правите смело сравнение между настоящия си любим и някой от миналото ви. Мъжът желае да бъде единствен и неповторим във вашите очи и сърце, и по-възможност - най-добрият. Не рискувайте да го убеждавате в обратното.

Простата истина
Отнасяйте се с мъжа до себе си така, както бихте искали той да се отнася с вас. Научете се да го разбирате, а ако често го злепоставяте или обиждате, поне за минутка опитайте да се поставите на неговото място. Как се чувствате от другата страна?