Третото събитие на Absolut за този сезон се казва The Pool Party и ще преобрази басейна на хотел Родина с виртуалната инсталация „Everything Lives“ и музикална селекция на едни от най-добрите балкански диджеи

София, този петък, на 11 март, Absolut скача на дълбоко в басейна на хотел Родина с третото издание от концепцията Reinvent. Събитието ще преобрази известния закрит басейн със следващата инсталация „Everything Lives“, която за първи път ще пренесе гостите във виртуална реалност, създадена от визуалния артист и фотограф Златимир Араклиев. Това е трета част от Reinvent поредицата, която се развива през целия сезон с участието на някои от най-активните съвременни артисти у нас.


(DJ Doo)


(DJ Ali Guney)

На Reinvent the Pool партито от DOMA Art Foundation ще представят двама от най-добрите балкански диджеи - DJ Doo (Белград) и Ali Güney (Измир) от лейбъла Beyond House, както и Mr. Vanderley (София). DJ Doo e един от основателите на Beyond House - един от най-активните лейбъли на eлектронната ъндърграунд сцена в Белград. Звездата от Сърбия миксира приятни space disco ритми, заглушени с лек deep house, умерено techno и electro с експериментален привкус. Ali Güney пък е турски диджей и саунд дизайнер, базиран в Белград, който свири през последните 10 години в някои от най-добрите ъндърграунд клубове в Турция и Сърбия. Музиката му е известна с комбинацията на груув диско фънк, в съчетание с органични и синтетични звуци.

В двата дни преди Reinvent The Pool Party, в самия басейн на хотел Родина ще се състои и Absolut Invite - един от най-популярните и авторитетни бармански конкурси в света. Големият бранд ще изправи един срещу друг десетте екипа на най-добрите барове в София, които ще се борят за място на световния финал в Швеция.

Както и на предните събития, барманският екип на Reinvent ще приготви нови свежи коктейли за The Pool Party. Покана за събитието можете да спечелите с регистрация на abslt.bg или като опитате специалните Absolut Reinvent The Pool Party коктейли в баровете, изброени на сайта ни. Входът за събитието на място е на цена от 10 лв.

 

Снимки: Absolut Reinvent