Велосипедът, наричан още символът на свободата, бързо се превъща в най-шикозния начин за придвижване.

Под логото на някои от любимите ни модни къщи, тези колела са изработени от опитни занаятчии с най-съвременни технологии.

Chanel...

1chanel

За истински луксозно колоездене, велосипедът на Chanel разполага с три кожени чанти абсолютно разпознаваеми за марката. Цената е по запитване.

Moynat...

2Moynat

3Moynat-Bicycle

Велосипедът на Moynat е абсолютният лукс на две колела, създаден от Compagnons du Devoir. А поставената отпред кошница притежава всичко необходимо за перфектния пикник. Malle Bicyclette bike на Moynat е наличен в магазините на марката в Париж. Цена по запитване.

Hermes...

4Hermes

Ръчно изработен във Франция от производителя Time, този велосипед е изцяло от карбон и може да се вдигне само с една ръка. Осем скорости и телешка кожа за по-голямо удобство са другите предимства на Le Flaneur Hermеs. Подходящ за ползване, както в провинцията, така и в града. Също така, моделът е на разположение в по-спортен вариант за тези, които обичат високите скорости. Le Flaneur Hermеs колелото е на разположение в избрани магазини на марката, € 8,100.

Gucci...

5GUCCI

Проектиран от Frida Giannini в сътрудничество със 128 -годишния италиански производител на велосипеди Bianchi, този модел е с изтънчен спортен стил. Подходящ за хълмисти склонове и градски улици. Велосипедът Bianchi от Gucci е с цена в бял карбон от € 3.800 и черен от € 8.500.

Louis Vuitton...

6louis-vuitton-bike-polo  7LV

Велосипедът за поло е създаден в Ирландия и стига до Франция през 1898 година. Официалното му представяне е в „Moulin Rouge”, Париж. Миналата година луксозният бранд Louis Vuitton създаде колело за този необичаен спорт, произведено във Франция от Puy de Domе. Цена при запитване.

Dlce&Gabbana...

8DolceGabbana

9DG

Велосипедът на Dolce&Gabbana е идеален за колоездене в района на Сицилия, чест източник на вдъхновение за дизайнерите. Леопардовият принт е категоричният подпис на марката. Велосипедите на Dolce & Gabbana са на разположение в избрани Dolce&Gabbana магазини, а цената е  € 1 600.

Marc Jacobs...

10marc-jacobs

11marc jacobs

Marc Jacobs заложи на стилен модел велосипед, произведен от Panda Bicycles. С лека бамбукова конструкция в пет цвята. Marc Jacobs Bamboo се предлагат в избраният бутици на марката, 4 530.

Trussardi...

12trussardi

С матова стоманена рамка, подчертана с логото на Trussardi, това е Dolce Vita на две колела. Цена при запитване.

Fendi...

13fendi  14fendibike

Fendi велосипедът е предназначен изцяло за жени. Предлага навигация и допълнителен комлект чанти. Fendi Abici Amante Donna е на разположение в магазините на марката, 6 990.