Майката на 8 деца Алис УЕЛШ | В края на деня се питам – Обичах ли? Само това има значение

1

Тя е вдъхновение за милиони хора. Алис Уелш е удивителна жена, съпруга, майка. Лицето й излъчва топлотата, поела обичта на голямото й семейство, а щастието на 8-те й деца, прави тази красота още по-истинска. Заедно със своя съпруг, Алис възпитава всичките си наследници - на това е посветила цялото си време и грижи. Семейството живее в Калифорния, а Алис често прави снимки от интересното ежедневие на своята огромна фамилия.

Първото си дете, тя ражда когато е на 20 години, а после всяка година дарява съпруга си с един нов живот. Още тогава Алис прави великолепни снимки, а фотографската й страст се превръща в доходен бизнес. Алис е интериорен дизайнер по професия, а това й помогнало в успеха на новото начинание.
Целият си доход, майката инвестира в развитието на своите деца, за дрехи, почивки, образование.

Какво мисли за семейния живот - "Планини от мръсни дрехи, пълна мивка с неизмити съдове, огромни количества храна, време да закараш или докараш децата отнякъде, и т.н. ..., всяка минута е безценна, и си струва. Справям ли се с всичко това? Изобщо. Опитвам ли се? - Да." - признава искрено Алис.

Родена в семейството на пастор, тя е много вярващ човек. Благодарна е на Бог за всичко, което се случва с нея и семейството й. А това й дава сили да се справя с трудности и предизвикателства. "В края на деня за мен е важно едно-единствено нещо - обичах ли аз? Било ли е моето сърце като Неговото сърце, сърцето на Бог? Защото само това има значение".

2 4

3 5

Съветите на Алис"Уверете се, че вашите мечти съвпадат с вашите способности, а не правете сметка дали и колко успехи ще ви донесат те, не се захващайте с нещо, защото искате просто да ви бъде „весело". Бъдете самите себе си - а в това време помнете, че Бог ви е дарил живот за радост и успех. Мисля, че ние трябва да споделяме успехите си, за да вдъхновяваме и останалите - така има полза, повече от всичко."

/източник и снимки ~ www.vospitaj.com/

7884 Преглеждания