Идиотизмът не се предава от баща на син. Ако вие сте завършен кретен, то вашият син няма да бъде жалък идиот като вас

„Гениални факти от света на генетиката”, съобщени от Евгений ЛЕВИТАНОВ. Хуморът е свидетелство за висок интелект

Интелектът не се предава от баща на син. Така че, ако вие сте гений, то вашият син 100% няма да наследи вашите гени.

Идиотизмът не се предава от баща на син. Ако вие сте завършен  кретен, то  вашият син няма да бъде жалък идиот като вас. За което ви поздравяваме.

Интелектът на бащата може да се предаде единствено на дъщерята. И то само наполовина.

Да наследи интелект, мъжът може само от своята майка, която пък от своя страна го е наследила от баща си.

Дъщерите на гениите ще бъдат наполовина умни като бащите си, но техните  синове ще са гениални. Ако бащата е глупак, то дъщерята ще бъде наполовина по-глупава от него.

Затова и гениални жени почти не съществуват на тоя свят, както не съществуват и сто процентови жени–идиотки. Затова пък мъжете–гении и мъжете–идиоти са толкова много. Оттук идват и поколенията на неудачници–алкохолици, самотни майки, а също и Нобелови лауреати - почти всичките мъже.

Изводи за мъжете:
За да прогнозирате умствените способности на своя син, преценете бащата на жена си – ако той е академик, то синът ви ще бъде умен като него.
Вашата дъщеря ще получи половината ви ум. Но и половината ви дебилност. По интелект тя  ще бъде като вас. Нейният син ще получи всичките ви умствени способности. Ако искаш умно поколение - мечтай за дъщеря.

Изводи за жените:
Вашият син по акъл е копие на вашия баща, и да го обвинявате, че е тъп като баща си, е съвсем невярно.
Вашата дъщеря по възпитание ще бъде като вас, но по ум ще бъде като баща си. Нейните синове ще бъдат умствени копия на вашия мъж.

Източник: spektrnews.in.ua
Илюстрации: Daughters of Genius; A Series of Sketches of Authors, Artists, Reformers and Heroines, Queens, Princesses, and Women of Society

20772 Преглеждания