Фотографката Ерин Елизабет има очарователен и запомнящ се почерк при заснемането на новородени бебета. Често пъти подражаван, нейният стил всеки път ни кара да се умиляваме пред снимките на малките човеци, обекти на фокус по желание на щастливите им родители.

В своята работа, всепризнатата австралийска портретна фотографка успява да открадне малки откъси от време, едни безценни моменти от първите дни на живот на малките съкровища, по начин, по който топи сърцата дори на непознати. Сладки спомени, които само след седмици, изглеждат като отдавна отминали мигове.

„Идеалното време за заснемане на новородените е по време на първите 14 дни след като те се появяват на „бял свят", защото след това, малките бебета стават по-малко сънливи и много по-трудни за позиране.", споделя тя на своя сайт. Като горда майка на две малки момичета, Ерин Елизабет разбира, че младостта е краткотраен процес. :)) "Аз постоянно се изумявам на това, колко бързо растат и се променят току-що родените деца.", заключва тя, с оглед на своя дългогодишен опит.

1

Jackson, 5 weeks

2

Тatum, 6 days

3

Isla, 6 weeks

4

Henry, 10 days

5

Bianca, 19 days

6

Olivia, 8 days

7

Indiana, 10 days

8

Bowie, 16 days

9

Nate, 10 days

10

Oakley and Hendrix, 11 days

11 12