Последният учебен ден. Минавайки покрай стаята на сина си, бащата видял, че всичко там е подредено, дори леглото е оправено. Помислил си, че синът му си е събрал багажа и е заминал. Подозренията му се засилили, когато забелязал писмо оставено на пустата маса в хола. На него било написано "За татко". С треперещи ръце, мъжът отворил писмото и зачел:

"Скъпи татко,
Бях принуден да съобщя с писмо за това, че напускам своя дом и ще заживея с моето ново момиче, защото знам, че вие с мама ще ми устроите грандиозен скандал. А аз много я обичам. Но знам, че вие няма да одобрите нашите отношения заради пиърсинга й, татусите, раздърпаните дрехи и това, че е много по-голяма от мен. Но работата не е само в чувствата. Тя е бременна.
Казва се Сара. И е сигурна, че двамата ще бъдем много щастливи. Тя има каравана в гората и цяла купчина дърва, с които ще прекараме зимата. Мечтаем да имаме много деца. Сара ми отвори очите за това, че марихуаната всъщност не е никак вредна. Дори планираме да си направим малка плантация – да има и за нас, и за продажба – за да имаме пари за кокаин. Той също бил безвреден в умерени дози – така ми каза Сара. В същото време, ще се молим за това, междувременно да бъде намерено ефективно лекарство против СПИН – нужно е Сара да се излекува, тя заслужава това!

Не се притеснявай, татко! Аз вече съм на 15 години и мога да се погрижа за себе си и новото си семейство. Някой ден ще ви дойдем на гости, за да ви запознаем с внуците.

С любов,
твоя син Джошуа.

P.S. "Татко, аз измислих всичко това. При Джейсън съм. Просто исках да ти напомня, че има неща много по-лоши от лошите оценки в бележника ми /той е на кухненската маса/. Позвъни ми, когато мога да се върна! Обичам ви!".

Източник: fit4brain.com
Снимки: femside.com, netsanity.net