Всяко дете заслужава възможност да прояви и разгърне таланта си, а креативният проект „Талантът обича всяко дете“ дава такъв шанс на 36 деца между 6 и 16 години, ученици от София, да получат стипендии за обучение в специализирани курсове по „Творческо писане”, Изобразително изкуство”, „Театър”, „STEM”,„Роботика” и „Инженерство и архитектура” в „Юнити Академия“.

STEM

Изобразително изкуство

Творческо писане

Театър

Театър

Церемония по награждаване „Талантът обича всяко дете“ – Роботика

Проектът, реализиран от „Фондацията”, с подкрепата на bTV Media Group, поставя на фокус личността на детето и творческото мислене като отличителен белег на детството, което има нужда от съзнателно развитие.  Практичността и полезността на курсовете помагат на децата да направят съзнателен избор за бъдеща професия и да развият качества и умения необходими за успешната им реализация през годините. Обучението по проекта „Талантът обича всяко дете“ е базирано на академичен подход, отворена комуникация, възможности за преживяване, експериментиране, взаимообучение и взаимопомощ, групово творчество и креативност.

Участниците ще имат възможност да разкрият своите таланти пред жури от утвърдени професионалисти и популярни лица от ефира на bTV, а победителите ще бъдат обявени 12 ноември 2017 г. от 11.00 на официална церемония в театър „Theatro” , който е партньор на проекта.

Желаещите да кандидатстват могат да се запишат за участие до 3 ноември на: konkursi@thefoundation.bg. Подробна информация за конкурса може да откриете на официалния сайт на „Фондацията”.

Снимки: thefoundation.bg