На 20 юни великолепната актриса навърши 50 години, а ние споделяме романтичната й фотосесия за Vogue Magazine Australia

Като дете се явих на прослушване за ролята на ангел в пиеса за Рождество. Не я получих. Затова опитах с ролята на Дева Мария – не я получих. Накрая изиграх овцата, което стоеше точно до малкия Иисус.

Когато се откажете от желанието да контролирате своето бъдеще, ще се сдобиете с повече щастие.

Аз съм жена, майка, дъщеря, сестра. Аз съм истински човек, живеещ в този свят. За мен, обсъждането на твърде лични неща е грешно и ме кара да се чувствам така, сякаш предавам себе си и своите деца.

Винаги съм искала да се омъжа под светлините на свещи. Мисля, че това е най-красивото сияние на света, в което има нещо токова магично и духовно.

Много е смело да се влюбиш. Трябва да желаеш да се довериш на някого другиго – с цялото си същество, и това е много трудно, наистина трудно и смело.

Обичам да играя, но е много по-забавно, когато заведа децата в Зоопарка.

Наистина е много странно – не ме е страх от змии и паяци, но се страхувам от  пеперудите. Има нещо много зловещо в тях, нещо много странно…

Не трябва да си гола, за да бъдеш секси.

Имам тяло на момче. Бих предпочела да имам повече извивки, защото мисля, че това е красиво. Наистина бих искала тялото на Джей Ло повече, отколкото моето.

Вярвам, че колкото повече получаваш, толкова повече трябва да връщаш на света. Важно е, да не се фокусираш твърде много върху себе си.

Никога не чета статиите на кино-критиците. Гордея се с филмите, в които съм играла.

Снимки: Nicole Kidman by Will Davidson – Vogue Magazine Australia, January 2017